Michal Paška Futbal

Za šancu sa odvďačil dôležitým gólom

Filip Legerský sa v drese MFK Tatran Liptovský Mikuláš v sobotňajšom zápase siedmeho kola druhej futbalovej ligy výborným výkonom pričinil o zisk bodu.

Na ihrisko prišiel v 55. minúte a okamžite ho bolo vidieť. Z jeho šancí hrozilo súperovi nebezpečenstvo a svoju snahu korunoval vyrovnávajúcim gólom. Reč je o ešte len dvadsaťročnom Filipovi Legerskom, ktorého gól v zápase s Rimavskou Sobotou znamenal remízu 2:2.

„S výkonom som spokojný, ale určite to nebolo len mojou zásluhou. Je to dielo celého tímu,“ povedal pár minút po stretnutí talentovaný mladík. Jeho parádny vyrovnávajúci gól bol pre mužstvo veľmi dôležitý. S tým súhlasil aj strelec. „Myslím si, že nám pomohol aj po psychickej stránke. Verím, že naše výkony a výsledky budú už len a len lepšie.“

Príchod Legerského, ktorý vystriedal Líšivku, bol jednoznačne šťastným striedaním trénera Petra Kureka. Po zápase netajil spokojnosť s výkonom mladého zverenca. „Takto si predstavujem hráča, ktorý sa neuráža a svojim spôsobom čaká na šancu. Klobúk dolu pred hráčom, ktorý nastúpi do zápasu a rozhodne o jeho osude,“ skonštatoval tréner.

ilustračné foto: -jvk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM