Tomáš Batiz Správy

Zabudnutá zimná výzdoba na mikulášskom námestí? Poznáme termín, kedy pôjde dole

Od konca vianočných sviatkov už ubehla dlhá doba. Námestie v Liptovskom Mikuláši ešte stále púta pozornosť svojou svetelnou výzdobou.

Ilustračný obrázok k článku Zabudnutá zimná výzdoba na mikulášskom námestí? Poznáme termín, kedy pôjde dole
Zdroj: Dnes24.sk

Námestie v Liptovskom Mikuláši pripomína ešte stále obyvateľom vianočnú atmosféru. Svetelná výzdoba púta na seba pozornosť aj v týchto dňoch.

Vedenie mesta nestiahlo svetelnú výzdobu cielene. „Zimnú výzdobu zložíme po fašiangovom období. Chceme, aby fašiangový sprievod, ktorý bude prechádzať ulicami, sprevádzali aj svetlá z výzdoby, oživia a spríjemnia vzhľad námestia,“ uviedla pre redakciu Dnes24 Viktória Čapčíková, hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš.

V minulosti radnica využila zimnú výzdobu aj na spestrenie zimnej atmosféry v meste. V roku 2016 mesto stiahlo výzdobu až koncom marca. Dôvodom bol Svetový pohár v lyžovaní, ktorý sa konal v Jasnej. „Ako mesto turizmu si uvedomujeme, že ľudia, ktorí k nám chodia v tomto čase na dovolenku, vyhľadávajú príjemnú atmosféru, zimná výzdoba skrášľuje návštevníkom ale aj nám všetkým pochmúrne tmavé večery,“ dodala Čapčíková z mikulášskej radnice.

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM