Tomáš Batiz Rôzne

Zaľúbencom hranice neprekážaju: Sledujte, akí cudzinci mali svadbu v Mikuláši!

Veľký deň D, na ktorý sa len tak nezabúda. Medzi práve takéto momenty patrí aj svadba. V Liptovskom Mikuláši sa však neberú výlučne len Slováci. Tu je dôkaz.

Ilustračný obrázok k článku Zaľúbencom hranice neprekážaju: Sledujte, akí cudzinci mali svadbu v Mikuláši!
Zdroj: TASR

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili takéto momenty v Liptovskom Mikuláši viaceré zaľúbené páry. V našom matričnom obvode v roku 2016 spečatili svoju lásku desiatky ľudí.

„Svoju lásku v Liptovskom Mikuláši spečatilo manželstvom 197 párov, z toho pred očami cirkvi 70 snúbencov a 127 sobášov bolo občianskych,“ informuje Viktória Čapčíková, hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš. Vlani v našom matričnom obvode neuzatvárali manželstvá len Slováci, ale aj cudzinci. A išlo miestami aj o ďaleké krajiny, z ktorých pochádzali. Veď sledujte ďalšie informácie, ktoré sme zistili.

Netradičné manželstvá

Počas roka 2016 sa v Liptovskom Mikuláši uskutočnili aj zahraničné manželstvá. „V Liptovskom Mikuláši sa usutočnilo deväť sobášov štátneho občana Slovenskej republiky a cudzinca – Taliansko, 2× Veľká Británia, Turecko, Macedónsko, Bosna a Hercegovina, USA. Uskutočnil sa aj jeden sobáš medzi cudzincami z Česka,“ skonštatoval Ján Sokolský z vedenia mesta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM