Tomáš Batiz Hokej

Zápas hviezd Tipsport ligy aj s Liptákmi: V útoku Šatana Sukeľ so Stümpelom

Bondra so Šatanom si vybrali hráčov do svojich tímov na zápas Zápas hviezd Tipsport ligy. V nominácii aj dvaja hráči z Liptovského Mikuláša.

Ilustračný obrázok k článku Zápas hviezd Tipsport ligy aj s Liptákmi: V útoku Šatana Sukeľ so Stümpelom
Zdroj: TASR

Draftovou jednotkou Zápasu hviezd hokejovej Tipsport ligy sa stal Arne Kroták. Najlepšieho strelca v histórii najvyššej slovenskej súťaže si vybral Miroslav Šatan, ktorému dal „domáci“ Peter Bondra možnosť voliť ako prvému. Neskôr však došlo k výmene a Kroták putoval do Bondrovho tímu za Jozefa Stümpela. Zápas hviezd je na programe v nedeľu od 16.45 h.

Peter Bondra s Miroslavom Šatanom nadviazali na nedávne prekáračky a aj počas draftu sa podpichovali. Hoci obaja hovorili o snahe zvíťaziť, uvedomujú si, že pôjde v prvom rade o zábavu fanúšikov. „Uvidíme, kto mal šťastnejšiu ruku. Ja hlavne dúfam, že sa hráči budú snažiť a že nebudú hrať na pol plynu. V oboch tímoch sú výborní hráči, čo by malo byť zárukou vyrovnanosti,“ uviedol Miroslav Šatan, ktorý priznal, že neplánuje prítomných prekvapiť aktívnou účasťou v zápase.

Zostavy pre Zápas hviezd Tipsport ligy

Tím Petra Bondru:

  • Brankár: Lars Volden
  • Obrancovia: Jameson Milam, Fredrik Sandgren, Branislav Mezei, Radoslav Suchý
  • Útočníci: Arne Kroták, Marek Zagrapan, Marek Slovák, Marcel Hossa, Pavel Klhůfek, Marek Hovorka, Michal Krištof, Patrik Koyš, Radomír Heizer, Tomáš Surový, Štěpán Novotný

Tím Miroslava Šatana:

  • Brankár: Jason Bacashihua
  • Obrancovia: Matthew Maione, Jake Cardwell, Martin Dudáš, Daniel Brejčák
  • Útočníci: Jozef Stümpel, Ladislav Nagy, Radovan Puliš, Jordan Hickmott, Jiří Bicek, Dávid Buc, Matúš Sukeľ, Oliver Pataky, Marek Hecl-
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM