Slávka Kellová Futbal

Zápas Írsko – Slovensko uvidí aj Matej Fašánok

V poslednom domácom zápase medzi mužstvami MFK Tatran Liptovský Mikuláš a FC Petržalka 1898 bol vyžrebovaný výherca lístka na kvalifikačný zápas Írsko – Slovensko.

Výhercom lístka je mladý futbalista Matej Fašánok, ktorý hrá za klub MFK Tatran v kategórii U-11. „Túto správu mi oznámil môj tréner prostredníctvom môjho otca. Som veľmi šťastný. Teším sa na všetko čo uvidím v súvislosti s týmto zápasom. Keďže som brankár veľmi si prajem, aby som sa stretol s Jánom Muchom, ktorý je pre mňa najlepším slovenským brankárom. Dúfam, že sa mi podarí s ním odfotiť. Nemôžem sa dočkať okamihu, keď vstúpim na štadión a zažijem tamojšiu atmosféru. Môj tip je 2:1 pre Slovensko a strelcami našich gólov budú Marek Hamšík a Róbert Vittek,“ uviedol mladý hráč pochádzajúci z Jakubovian, ktorého obľúbeným klubom je londýnska FC Chelsea.

Lístok na uvedený zápas bol hlavnou cenou projektu Únie ligových klubov s názvom Slovenskí reprezentanti deťom, ktorý únia organizovala v spolupráci so slovenskými futbalovými reprezentantmi a MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Z výletu na kvalifikačný zápas slovenskej reprezentácie sa výherca môže tešiť od 31. augusta do 2. septembra 2011 v írskom Dubline. Svojich majiteľov majú už aj lístky na kvalifikačný zápas medzi Slovenskom a Andorrou na bratislavských Pasienkoch, ktorý futbalisti odohrajú 4. júna 2011 o 19:00. Na zápas pocestuje až 40 chlapcov.

Súvisiaci článok http://www.mikulas24.sk/clanky?…

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM