Tomáš Batiz Futbal

Zápas o prvé miesto II. ligy: Liptáci zabojujú proti Pohroniu, VIDEO s trénerom

V piatok 15.3.2019 MFK Tatran Liptovský Mikuláš odohrá zápas o prvé miesto v tabuľke druhej ligy proti tímu FK Pohronie na súperovom ihrisku. Stretnutie má výkop o 18:00.

Ilustračný obrázok k článku Zápas o prvé miesto II. ligy: Liptáci zabojujú proti Pohroniu, VIDEO s trénerom
Foto: Tomáš Batiz

MFK Tatran Liptovský Mikuláš svoj prvý jarný zápas odohral na vynovenom domácim štadióne proti Interu Bratislava. Liptáci boli počase celého stretnutia aktívnejším tímom a vypracovali si viacero dobrých gólových príležitostí. Stav stretnutia sa však podarilo otvoriť hosťom, keď sa po zmene strán v 61. minúte presadil Marie. Liptáci sa nevzdávali a pokračovali v aktívnom výkone, čo im napokon prinieslo zaslúžené viťazstvo. V 79. a v 82. minúte sa dvakrát presadil Bartoš a postaral sa tak o plný bodový zisk svojho tímu. MFK Tatran je v tabuľke na na druhom mieste o tri body za svojim piatkovým súperom, FK Pohronie.

FK Pohronie začali jarnú časť na súperovom ihrisku prot Slavoju Trebišov, ktorý zimoval na poslednej mieste tabuľky II. ligy. V zápase prvého s posledným to ale nebolo až také jednoznačné. O víťazstve hostí rozhodol až gól v 73. minúte zásluhou Patrika Abraháma. Pohronie tak najtesnejším výsledkom, 1:0, zdolalo Trebišov a v tabuľke si udržalo pred Liptovským Mikulášom trojbodový rozdiel, no Liptáci v prípade víťazstva v piatkovom zápase svojho súpera predskočia a dostanú sa na líderskú pozíciu druhej ligy.

Zdroj: YouTube.com
FOTO: Rekonštrukcia štadióna MFK Tatran Liptovský Mikuláš
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM