Pavol Tomčík Futbal

Zápas o všetko: Mikulášania proti Humennému o záchranu v druhej lige

Už túto stredu 18. júna sa na futbalovom štadióne NTC v Poprade uskutoční barážové stretnutie o účasť v druhej lige sk. východ v ročníku 2014/15. Mikulášania v ňom o 17:00 hod. vyzvú Humenné.

Ilustračný obrázok k článku Zápas o všetko: Mikulášania proti Humennému o záchranu v druhej lige
Zdroj: Dnes24.sk

„Vnímam to ako celookresnú záležitosť. Pre všetky kluby na hornom Liptove je dôležité, aby Tatran bol v druhej najvyššej súťaži. Takéto zápasy rozhodujú skúsení hráči. Som presvedčený o tom, že ak budeme bojovnejší ako súper, zápas zvládneme,“ povedal pre náš web výkonný riaditeľ MFK Tatran a v súčasnosti i hlavný kouč klubu Martin Pohlod.

Ako je známe, Liptovský Mikuláš skončil v sezóne 2013/14 v druhej lige na poslednom mieste. Mikulášania z 33 odohratých duelov získali len 28 bodov, predposledný Šamorín o tri body viac. Celok Humenného pôsobil tento rok v tretej lige sk. východ. Mužstvo ŠK Futura obsadilo v tabuľke desiate miesto za 12 výhier, šesť remíz a 12 prehier.

Poznámka

Prečo Humenné a nie ôsma Lokomotíva Košice? Pri rozdelení druhej ligy na skupiny východ a západ sa niektoré tímy, ako napríklad i béčko Žiliny presúvajú do skupiny západ, pričom tento rok pôsobili v tretej lige sk. východ.

Na baráž busom

Ako informuje oficiálny web Liptákov mfktatran.sk, do Popradu je pre fanúšikov klubu pripravený aj 45-miestny autobus. Jeho odchod spred štadióna je naplánovaný na 15:15 hod. Ako sa ďalej píše na stránke: „Záujemcovia sa môžu prihlásiť u sekretárky klubu Moniky Podstavkovej na telefónnom čísle 044/5533489 prípadne na e-mailovej adrese klubu fktatran@imafex.sk.“

ilustračné foto: mfkzemplin.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM