Michal Paška Futbal

Zisk bodu zachraňovali na konci stretnutia

Do náročnej jarnej časti druhej futbalovej ligy vstúpili hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš domácou remízou so Sencom. Stredopoliar domáceho tímu Peter Rezer ju vzhľadom na priebeh zápasu bral.

V základnej zostave sobotňajšieho stretnutia 21. kola medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš a ŠK SFM Senec figuroval v základnej zostave domácich aj odchovanec mikulášskeho futbalu Peter Rezer. Zaujímal nás jeho názor na deľbu bodov, ktorá sa zrodila na okoličianskom štadióne.

„Pred zápasom by som asi s remízou nebol spokojný. Vzhľadom na to, že sme vyrovnávali v závere stretnutia, tak je pre nás dobrý aj bod,“ povedal Peter Rezer, ktorý mal tiež po predĺženej zimnej prestávke hlad po futbale.

„Na prvý súťažný zápas som sa tešil nielen ja, ale celé mužstvo. Nálada v kabíne bola dobrá, aj keď trošku bolo cítiť nervozitu. Zároveň sme si na 100 percent verili, že nad Sencom zvíťazíme,“ opísal situáciu.

Tatran sa počas nasledujúceho víkendu predstaví v 22. kole na horúcej pôde v Podbrezovej. „Očakávam ťažký zápas. Podbrezová je jedným z adeptov na postup. Určite sa ale na jej ihrisku pobijeme o dobrý výsledok!,“ dodal Peter Rezer.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM