Tlačové správy

Žite naplno vo svojej kuchyni

Kuchyňa je právom označovaná za srdce domova. Je často využívaná a u rady z nás je prepojená s ostatnými miestnosťami. Výber kuchyne nie je teda dobré podceňovať!

Ilustračný obrázok k článku Žite naplno vo svojej kuchyni
Zdroj: Dnes24.sk

Každý chce mať takú, ktorá nebude len obyčajným miestom, ale naopak mala by to byť jednoducho vaša vysnívaná kuchyňa, kde bude radosť variť alebo len spriadať budúcnosť v kruhu vašich najbližších.

Vybrať novú kuchyňu nemusí byť náročné ani časovo, ani finančne. Stačí si správne zvoliť materiály a využiť súčasné trendy. Nie každý z nás je však bytový dizajnér a vtedy je na mieste využiť služby odborníka. V obchodných domoch kika vám pomôžeme zmeniť vaše sny na skutočnosť. Široký výber nádherných kuchýň nájdete v novom kuchynskom štúdiu Quattro Mobili. Zároveň tu môžete využiť služieb špecialistov, ktorí vám ochotne poradia s nie príliš obľúbeným plánovaním a vymýšľaním, akú konkrétnu skrinku kam zvoliť a v akej farbe či dekore. Jediné, čo musíte urobiť, je zmerať si miesto pre novú zostavu a dohodnúť si schôdzku v kuchynskom štúdiu. Kuchyňu, ktorú si naplánujete spoločne s odborníkmi, potom stačí len zakúpiť a odviezť domov vlastným vozidlom alebo je možné si zapožičať kika bus, ktorý vám tovar bezpečne a pohodlne odvezie priamo k vám. A to všetko najneskôr do 14 dní! Ak sa necítite na montáž samotnú, nie je problém – montážne skupina s niekoľkoročnými skúsenosťami dorazí priamo do vašej kuchyne.

Vaša linka musí byť nielen praktická, ale hlavne kvalitná. Každodenné používanie skriniek a pracovnej dosky, mechanická záťaž, teplo – to všetko nábytok namáha, preto musí byť v perfektnom a odolnom prevedení. V kika vám ponúkame tú najlepšiu kvalitu s až 10 ročnou zárukou.

Všetky kuchynské zostavy z radu Quattro Mobili možno variabilne prispôsobiť vášmu priestoru a požiadavkám – či už sa jedná o zásuvky, výsuvné systémy či trebárs úchytky. Ku kuchyniam možno tiež zaobstarať osvetlenie. Vaša kuchyňa bude tak jednoducho neprehliadnuteľná.

Otvorte svoju myseľ novým nápadom a žite naplno vo svojej kuchyni!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Žite naplno vo svojej kuchyni
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM