Michal Paška Iné športy

Zmaže sa aj posledná nula v tabuľke

V nedeľu sa odohrá šieste kolo liptovskomikulášskej Mestskej futsalovej ligy. V Liptov aréne sa v priamom súboji stretnú tímy, ktoré v doterajšom priebehu sezóny nezískali ani bod.

Sangria – Pagáč (13:00 hod) Sangria v minulom kole tesne prehrala, „Pagáčovci“ odohrali zápas, v ktorom nepadol ani jediný gól. Podľa tabulkového postavenia by to mohla byť vyrovnaná partia.

**LM Kings – Vietor **(14:00 hod) Líder súťaže, LM Kings, kráča bez zakopnutia. Vietor v ostatnom kole tesne porazil Sangriu. Favoritom duelu sú hráči mančaftu pod názvom LM Kings.

Pivovarska 14 – FKP (15:00) Zápas, o ktorom sme sa zmienili v úvode. Stretnú sa v ňom mužstvá, ktoré v úvodných piatich kolách nebodovali. Minimálne jedna nula v tabuľke tak bude minulosťou.

**Fornix – Ma-mi **(16:00 hod) Hráči Fornixu v uplynulom kole vysoko zdolali FKP, ktorému venovali trinásť gólových pozdravov. Proti obhajcovi titulu z Ma-mi to ale bude nepochybne iná pieseň.

Ruža – Martinček (17:00 hod) Ruža sa v tabuľke drží na šiestej pozícii, Martinček sa na svojich súperov pozerá z nižších poschodí. Obidva celky vyšli v minulom kole bodovo naprázdno.

Kyma – Prima (18:00 hod) V poslednom zápase kola sa predstaví druhý tím tabuľky Kyma, ktorá ešte neprehrala a Prima, ktorá je v tabuľke ôsma. Potvrdia hráči druhého celku postavenie?

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM