Slávka Kellová Rôzne

Zmeny v autobusovej doprave

Od pondelka 4. apríla platia zmeny v mestskej autobusovej doprave v Liptovskom Mikuláši. V nových ranných a popoludňajších hodinách bude jazdiť autobus číslo 9.

O zmeny v ranných hodinách požiadala Liptovská nemocnica s poliklinikou v Liptovskom Mikuláši z dôvodu skorších príchodov zamestnancov nemocnice do práce. Autobus číslo 9, ktorý jazdí ráno cez sídlisko Nábrežie a stojí na zástavke pri Kauflande je posunutý o 5 minút dopredu. Nový čas odchodu zo zástavky na Podbrezinách je 5:57. Zmenou tohto spoja bol o 5 minút posunutý aj autobus do mestskej časti Andice, ktorý po novom bude jazdiť zo zastávky Palúdzka, LAS o 6:25.

Spoj číslo 9, ktorý odchádzal z Palúdzky o 5:42 po zmenách nevedie cez sídlisko Nábrežie. Cez sídlisko je po novom vedený autobus číslo 8 s odchodom z autobusovej stanice o 5:45.

Kvôli zabezpečeniu odvozu pracovníkov Liptovskej nemocnice nastali zmeny aj pri popoludňajšom spoji v smere od Andíc, ktorý po novom bude na zastávke Palúdzka, LAS stáť v čase 14:35. Úpravy časov nastali aj pri linke číslo 14 jazdiacej zo sídliska Podbreziny cez obchodný dom Tesco po autobusovú stanicu.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM