Tomáš Batiz Rôzne

Známy komik Juraj Tabeček: Mikulášanom zložil takúto poklonu!

Komik a zabávač Juraj "Šoko" Tabaček patrí medzi elitu so svojom obore. V rámci svojich stand up vystúpení zavítal aj do Liptovského Mikuláša. Ako sa o nás vyjadril?

Ilustračný obrázok k článku Známy komik Juraj Tabeček: Mikulášanom zložil takúto poklonu!
Foto: Tomáš Batiz

V Liptovskom Mikuláši sa predstavili známi slovenskí komici, medzi ktorých s určitosťou patrí aj Juraj “Šoko” Tabaček. V rámci svojich vystúpení sa predstavil aj v mikulášskej Diere do sveta. “Ja som veľmi rád, že tu môžem vystupovať. Ak by som to mal porovnať s ostatnými, tak akurát idem z jedného obchodného domu, kde som vystupoval a bolo to riadne peklo, pretože ja mám radšej scénu, kde tí ľudia prídu priamo na stand up,” skonštatoval Tabaček.

Ľudia sa vedia baviť

Známy zabávač vystupuje v metropole Liptove približne dvakrát do roka. Ako sám zhodnotil, ľudia v Liptovskom Mikuláši sa baviť vedia: “Určite, keby sa ma niekto spýtal, tak budem Liptovský Mikuláš v tomto hodnotiť pozitívne.”

„V Liptovskom Mikuláši sa podľa mňa nik na nič nehrá. Nechcem, aby to vyzeralo, že tu niekoho hladkám po chrbte, ale vždy tu veľmi rád chodím. Ľudia sú tú iní, ale neviem to inak povedať ako dobrí,“ skonštatoval.

Za oddychom s rodinou

Liptov je známy predovšetkým horami, ale aj svojou kultúrou. “Šoko” v rozhovore priznal, že ak máš čas, tak s rodinou veľmi rád navštívi Liptovský Mikuláš predovšetkým kvôli športu, ale aj oddychu. “Nie je to úplne pravidelne, pretože toho voľného času mám dosť málo, ale určite pár krát do roka tu spoločne s rodinou rád zavítam," dodal.

Foto: Tomáš Batiz
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM