Krimi

Zrážka martinských hasičov s vodičkou (45) má následky: S komplikáciami ju previezli do martinskej nemocnice

AKTUALIZOVANÉ! Posádka martinských hasičov, ktorá sa v pondelok 19. augusta okolo 16:00 hod. ponáhľala s plnou cisternou k požiaru na vrchu Pachoľa, na miesto požiaru nedorazila. Do cesty jej totiž vbehla vodička (45) osobného vozidla. S vážnymi zraneniami ju previezli do Martina.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka martinských hasičov s vodičkou (45) má následky: S komplikáciami ju previezli do martinskej nemocnice
Foto: Slávka Kellová

K nehode došlo v liptovskomi­kulášskej mestskej časti Liptovská Ondrašová. Podľa slov polície sa 45-ročná vodička osobného auta značky Honda zľakla a napriek siréne vošla hasičskému autu priamo do cesty. To ju ťahalo v protismere pred sebou ešte niekoľko desiatok metrov.

S vážnymi poraneniami hlavy a krvácaním do dutiny brušnej vodičku previezla posádka rýchlej lekárskej pomoci z miesta nehody do liptovskomiku­lášskej nemocnice. Po operácii a následných komplikáciách ju však museli ešte v pondelok večer transportovať do martinskej nemocnice. Posádka martinských hasičov neutrpela žiadne zranenia.

Súvisiaci článok:

Požiar na vrchu Pachoľa sa podarilo lokalizovať, zasahovali aj vrtuľníky!

Foto: Patrik Trochta, tasr

Autonehoda hasici Liptovska Ondrasova
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM