Rôzne

DJ Burian, Lieskovski a EKG: Príďte na otvorenie zimnej sezóny do Jasnej

Otvorenie zimnej sezóny sa nezadržateľne blíži. V Jasnej sú pre návštevníkov okrem preteku nablískaných strojov pripravené prvá lyžovačka, rozsvietenie vianočného stromčeka na vrchole Chopka i nočná párty preplnená tanečnými, hudobnými a speváckymi hviezdami v štýle legendárneho Jamesa Bonda.

Ilustračný obrázok k článku DJ Burian, Lieskovski a EKG: Príďte na otvorenie zimnej sezóny do Jasnej
Zdroj: Dnes24.sk

Sezónu odštartuje prvá oficiálna lyžovačka 5. decembra a zdobenie vianočného stromčeka na vrchole Chopka. Slávnostné rozsvietenie tento rok prevezme olympionik Michal Martikán medzi 11-tou až 12-tou hodinou.

Najväčší slovenský opening na snehu tento raz v bondovskom štýle otvorí 6. decembra 2014 BMW xDrive PRETEK. Od 13:00 hod. bude každý súťažiaci zaradený do súťaže o auto BMW X3 na 100 dní počas zimnej sezóny a množstvo ďalších hodnotných cien. Počas celého dňa budú pred Happy Endom návštevníkov zabávať DJ Pablic, skvelá hudba, animačné hry a iné súťaže.

Od 21:00 hod. sa bude interiér Happy End-u tradične triasť pod náporom elektrizujúcej atmosféry a skvelej hudby. Party v štýle Jamesa Bonda doplnia DJ´s BURIAN, LIESKOVSKY a EKG či známe tanečné Pastelky. Pre každého návštevníka bude pripravený špeciálny darček.

Súvisiaci článok:

Lyžiarske svahy v Jasnej si všimli aj Briti: Liptov má najrýchlejšie rozvíjajúce sa stredisko

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM