Tomáš Batiz Hokej

Letná príprava hokejistov Mikuláša vrcholí: Nové INFO o kádri a prvých zápasoch

Fanúšikovia hokeja, zbystrite pozornosť! Zisťovali sme novinky z klubu MHK32 Liptovský Mikuláš. Ako to aktuálne vyzerá s prípravou a kádrom?

Ilustračný obrázok k článku Letná príprava hokejistov Mikuláša vrcholí: Nové INFO o kádri a prvých zápasoch
Foto: Tomáš Batiz

Hokejisti MHK32 Liptovský Mikuláš končia s prvou fázou prípravy na novú sezónu. Viac o aktuálnej situácii v kádri prezradil predseda predstavenstva Ivan Droppa a tréner Róbert Spišák.

Viac ako 15 hráčov v mikulášskom hokejovom klube začalo prípravu na novú sezónu. Jej hlavným cieľom bolo rozvíjanie fyzickej zdatnosti jednotlivých hokejistov. “Príprava bola zameranú na všestrannú telesnú pripravenosť. Robili sme aj niektoré bežecké disciplíny intervalovou formou. Chceli sme, aby chlapci boli čo najlepšie pripravení na pred súťažné obdobie,” skonštatoval tréner Liptákov Róbert Spišák.

Zloženie kádra

Vedenie klubu sa k situácii ohľadom zloženia kádra detailenšje nevyjadrilo. “Doposiaľ sa do letnej prípravy zapojilo 16 hráčov, postupne to budeme ešte riešiť. S dvomi sme už prakticky dohodnutí, ale všetko je ešte v štádiu riešenia,” povedal Ivan Droppa, predseda predstavenstva MHK32 Liptovský Mikuláš.

Po náročnej prvej časti letnej prípravy majú hráči k dispozícii dovolenky, ktoré môžu využiť na zrelaxovanie a oddych. “Pravdepodobne pôjdem niekde na dovolenku k moru, ešte uvidím,” reagoval útočník Patrik Števuliak, ktorého hokejovú budúcnosť sme riešili podrobnejšie.

Maximálne 7 zápasov

Tréner Róbert Spišák má už jasnú víziu ohľadom prípravných zápasov. Viac ako sedem stretnutí odohrať nechce: “Zúčastníme sa Spišského pohára, kde odohráme tri zápasy. Dokopy máme v pláne maximálne sedem zápasov, pretože táto porcia nám určite bude stačiť, aby sme sa dobre pripravili na súťaž.”

Prípravné zápasy hokejistov Liptovského Mikuláša by sa mali začať približne od 1. augusta 2016.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM